Vrijwilligers

Dit sportevenement in Naaldwijk is alleen mogelijk door de inzet van heel veel vrijwilligers.

Meldt je aan als je ons kan helpen om het dit jaar een succes te maken.

We zijn oa op zoek naar mensen die kunnen helpen bij:

Organisatie van het evenement

Als mede-organisator ben je betrokken bij één of meer onderdelen van het evenement. In een team werk je nauw samen om alles vooraf zo goed mogelijk georganiseerd te krijgen zodat alles op de wedstrijddag soepel en op tijd verloopt. 

De activiteiten kunnen worden aangepast op je interessegebied en ervaring.  

 

Opbouw en afbreken van parcours

Het parcours wordt de dag vóór de wedstrijd zoveel mogelijk klaargemaakt. Op de wedstrijddag wordt alles in orde gemaakt zodat de lopers op tijd kunnen vertrekken. Na afloop help je mee om alles weer netjes achter te laten.

 

Regelen verkeer

Je hebt een belangrijke rol en zorgt ervoor dat deelnemers veilig de route af kunnen leggen door het beveiligen van een kruising of een stuk van de route. Indien nodig krijg je een korte online cursus van ons om als gecertificeerd verkeersregelaar te kunnen optreden.

         
 

Uitgifte startnummers

Je reikt op de wedstrijddag in de indoorhal tussen 9.00 en 11.00 de enveloppen uit aan de ingeschreven deelnemers met daarin de startnummers en chips.

   

Start en finish 

Je helpt mee met de opbouw en inrichting van de start en finish locatie. Tijdens de loop help je mee om een soepele en veilige start mogelijk te maken. Bij de finish zorg je dat lopers een drankje krijgen en dat het finishgebied toegankelijk blijft voor deelnemers.  Na afloop help je mee met het opruimen van de finishlocatie.

   

Uitgifte sponzen en dranken op een verzorgingspost

Je helpt op één van de twee verzorgingsposten die zich langs het parcours bevinden. Aan de deelnemers die langskomen reik je een drankje of spons aan. Vooraf help je mee met de inrichting van de post en na afloop ruim je met elkaar de bekertjes, sponzen en verzorgingspost op. 

We nodigen voor deze functie sport, scouting of vrienden teams uit om zich aan te melden.