15 april 2024: Wedstrijddatum voor volgend jaar is zondag 23 maart 2025

Tijdens de evaluatie van de 2024 editie heeft de organisatie de datum geprikt voor de editie van 2025. Die datum is zondag 23 maart.
We volgen de lijn van vorig jaar, dus 2 weken na de CPC en 2 weken voor de R'dam marathon. 

21 maart 2024: Afsluiting Wippolderlaan

In het weekend van de wedstrijd vind er onderhoud plaats aan de Wippolderlaan en Veilingroute. Dit zijn de voornaamste toegangswegen richting Naaldwijk vanaf de A4. Beide wegen zijn afgesloten vanaf de afrit A4.  De bloemenroute is afgesloten tot de rotonde bij de Zwethlaan, de Wippolderlaan tot de kruising met de Erasmusweg. Zie https://n211wippolderlaan.nl/werkzaamheden/omleidingen/ voor meer informatie. De accomodatie is goed te bereiken via de weg Delft > De Lier, A20 vanuit Maassluis/Rotterdam en de Middelbroekweg / Wateringseweg.  We adviseren deelnemers die ten noorden van de lijn Kijkduin-Rotterdam komen om navigatie apps zoals Waze of Google maps te gebruiken. Reken op ~15 minuten extra reistijd.

12 maart 2024: Harvest House sponsort prijzen nummers 1-3 op 5-10-21km 

Train nog even hard door. Voor de prijswinnaars op de Halve marathon, 10 en 5km hebben we een kleurrijke en gezonde prijs van Harvest House. Bedankt voor de verlenging van de samenwerking! 

29 februari 2024: Nieuwe route Halve Marathon

Vanwege de werkzaamheden aan de Wippolderlaan en Woudseweg wordt de route van de halve marathon dit jaar aangepast.  Deelnemers zullen een stuk door het kassengebied van Honselersdijk lopen om daarna langs de Zweth richting De Lier te gaan waar een ronde gelopen wordt door het kassengebied van de Groeneveldsepolder.

De nieuwe route kun je in detail bekijken via deze link.

12 januari 2024: Overeenkomst met Ruitenburg Adviseurs en Accountants verlengd

De organisatie is blij met de jarenlange ondersteuning van de hardloopwedstrijd in Naaldwijk door Ruitenburg Adviseurs en Accountants. 

Deze samenwerking is op 12 januari op feestelijke wijze verlengd door de ondertekening van het sponsorcontract door Jan-Pieter Bood namens Ruitenburg en Hilair Zwinkels vanuit de wedstrijdorganisatie. Bedankt voor het vertrouwen. We gaan er weer een mooie editie van maken op 24 maart.