Het inschrijven voor de editie 2020 gaat weer via inschrijven.nl. Het formulier staat uiteraard ook gewoon op onze site, klik hier

Let op! Als je na de inschrijving geen e-mail bevestiging ontvangt is deze mogelijk in de box met ongewenste e-mail of spam terecht gekomen. Je kan ook via de site je inschrijving controleren Inschrijven.nl 
Als deze pagina niet opent op de internet explorer, kan je deze met een andere moderne browser zoals chrome wel gebruiken.
Bij vragen over je inschrijving kan je contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorinschrijven heeft verschillende voordelen. Schrijf je in voor 1 maart, dan wordt je voornaam op het startnummer afgedrukt. Schrijf je in voor 11 maart dan krijg je je startnummer thuis, of tijdens de brunchtraining van het lopersproject. Daarna kan je ook nog inschrijven via de site, maar dan kan je je startnummer op 21 maart ophalen in de sporthal! De voorinschrijving sluit woensdagavond 18 maart.

Bovendien is voorinschrijven altijd 2 euro voordeliger, bij de halve marathon scheelt het 3 euro.
Na-inschrijven voor alle hardloopafstanden is mogelijk op 21 maart vanaf 11.00 tot een kwartier voor aanvang van het onderdeel! in Sporthal De Pijl, Bachlaan 1, Naaldwijk.

Mannen die het afgelopen jaar de halve marathon binnen 1.15 uur en vrouwen die binnen 1.30 uur finishten, komen in aanmerking voor een gratis startbewijs. Mail hiervoor een bewijs van je eindtijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na controle krijg je een code waarmee je gratis kunt inschrijven

Inschrijven voor de wandeltocht en jeugdlopen kan alleen op 21 maart in Sporthal De Pijl, Bachlaan 1, Naaldwijk. Inschrijven voor de wandeltochten is mogelijk tussen 08.30 en 10.30 uurInschrijven voor de jeugdloop is mogelijk vanaf 11.00 uur.

Voor het opstellen van de uitslagenverwerking gebruikt de organisatie herbruikbare chips. De aanschafprijs van deze her te gebruiken chip is € 3,00. Een chip wordt automatisch meegeleverd met alle inschrijvingen die geen SAW chipcode opgeven. De chip is ook te verkrijgen op de wedstrijddag. Na afloop kan de chip worden ingeleverd bij de horeca voorzieningen in sporthal de Pijl  voor een consumptie. Wij adviseren echter de chip in uw bezit te houden en te gebruiken bij andere wedstrijden in de regio die georganiseerd worden door Olympus'70.

Als je voor de eerste keer met een Ipico chip loopt adviseren we je om deze informatie over de chip en bevestigingswijze te lezen.

Inschrijfgeld

  Voorinschrijving  

  Na-inschrijving 

Ruitenburg Halve
Westland

 € 10,00 *

 € 13,00 *

Koninklijke Paardekooper Group
10 km Run prestatieloop

€ 7,00 *

€ 9,00 *

De vijf van Voorberg

 € 5,00 *

 € 7,00 *

Zier Running 
Kidsrun
500 en 1.200 m

 n.v.t.

€ 2,00

Wandeltochten
10, 20 of 30 km

n.v.t.

€ 5,00

 

*Het inschrijfgeld is exclusief de aanschaf van de herbruikbare SAW chip. Deze chip is reeds enkele jaren in gebruik bij alle regionale wedstrijden die georganiseerd worden door Olympus'70.

Betaling
 
Voorinschrijving uitsluitend via Ideal.

Restitutie 
De organisatie kan uw inschrijfgeld niet restitueren.

Free Joomla! template by L.THEME