Voor wie? 

Jongens en meisjes in groep 1 t/m 4 (max leeftijd 8 jaar) lopen een afstand van 500 meter.

De kinderen uit groep 3 en 4 starten als eerste om 12.00 uur bij Sporthal De Pijl. Ongeveer 5 minuten later start de jongste jeugd. Voor beide groepen zijn er aparte prijzen.

Jongens en meisjes in groep 5 t/m 8 (max leeftijd 12 jaar) lopen 1.200 meter. Start: 13.15 uur vanaf de Stokdijkkade.

Inschrijven

Schrijf je in via je basisschool in Naaldwijk. Op de wedstrijddag kun je nog vanaf 11.00 uur tot een kwartier voor de start inschrijven in Sporthal De Pijl. Bij inschrijving krijg je een startnummer en een chip voor aan je schoen om de tijd te registreren. Let op door het enthousiasme van de jongste jeugd kan het erg druk zijn bij het inschrijven. Zorg dus dat je uiterlijk een half uur van te voren in de hal aanwezig bent zodat je zeker op tijd bij de start kan staan!!!!

Kosten € 2,00.

Coachen

Het is toegestaan dat je vader óf moeder met je mee loopt tijdens de kids run om je te ondersteunen. Voorwaarde is wel dat de ouders achteraan starten. Bovendien is het niet toegestaan om door een ouder persoon gehaast te worden als je mee wil doen voor de prijzen. Dus ook niet door je grote broer of zus, opa, oma, oom, tante, neef, nicht etc.

Prijzen

Een leuke verrassing voor de eerste 3 jongens en de eerste 3 meisjes per afstand. Voor de school met de snelste leerlingen is er een beker. Deze beker wordt in de week na de wedstrijd uitgereikt.

Herinnering

Alle deelnemers mogen bij ijssalon LKKR! een ijsje halen en krijgen een leuke herinnering. let op vergeet niet je chip in te leveren!

Scholencompetitie

Om te bepalen welk school zich de snelste school van Naaldwijk mag noemen nemen we van de tijd van de eerste 3 jongens en eerste 3 meisjes van de school per afstand. Het gemiddelde van de 500 meter wordt opgeteld bij het gemiddelde van de 1200 meter. De school die dan de snelste tijd heeft heeft gewonnen!

Trainingsmiddag

Om goed voorbereid aan de start te komen, kun je op woensdagmiddag 20 maart meedoen aan een speciale trainingsmiddag. Van 15:00 tot 16.30 uur ben je van harte welkom bij Atletiekvereniging Olympus '70 op Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. Meedoen aan deze trainingsmiddag is superleuk én helemaal gratis! 

Na de training kun je tegen betaling van € 2,00 meteen je startnummer en chip afhalen. Dan hoef je op de wedstrijddag daarvoor niet in de rij te staan!

Free Joomla! template by L.THEME