Op woensdagmiddag 30 maart is er bij atletiekvereniging Olympus’70 tussen 13.30 en 14.30 uur een gratis trainingsmiddag voor deelnemers aan de Zier Running Kidsrun. Deze loopwedstrijd voor basisschoolleerlingen wordt op zaterdag 2 april in Naaldwijk georganiseerd ter gelegenheid van de Ruitenburg Halve Westland.

De Zier Running Kidsrun bestaat uit twee afstanden: kinderen uit de groepen 1 t/m 4 lopen 500 meter en kinderen uit de groepen 5 t/m 8 1.200 meter. De wedstrijd over 500 meter start om 12.00 uur bij sporthal de Pijl. De start van de 1.200 meter is om 13.15 uur op de Stokdijkkade. De drie snelste meisjes en jongens krijgen op het Wilhelminaplein een heuse huldiging en een mooie beker. Voor alle deelnemertjes aan de Kidsrun ligt er een medaille klaar en na afloop mogen zij bij IJssalon LKKR! een ijsje halen. De snelste Naaldwijkse basisschool gaat bovendien met een fraaie wisselbokaal naar huis. 

 

Voor een goede voorbereiding op de wedstrijd kunnen de kinderen op 30 maart deelnemen aan een leuke trainingsmiddag. Op Sportpark Hoge Bomen worden zij op een speelse manier ‘klaargestoomd’ voor de wedstrijd. Na de training kunnen de kinderen tegen betaling van € 2,00 meteen een startnummer en chip afhalen. Inschrijven voor de wedstrijd is ook mogelijk op zaterdag 2 april in Sporthal de Pijl in Naaldwijk vanaf 11 uur tot een half uur voor de start. 

Free Joomla! template by L.THEME