PERSBERICHT

Delft, 5 december 2017

 

Agium Finance & Control sponsor Agium Winter Runcircuit 2018
‘Als je voorop loopt, loop je niemand achterna’

Agium Finance & Control sponsort -naast het Agium Zomer Runcircuit- ook het Agium Winter Runcircuit 2018. Bij ieder runevent heb je de keuze uit verschillende afstanden; van vijf tot 21,1 kilometer. Agium Finance & Control is de ontmoetingsplaats voor gedreven en deskundige mensen in en rondom het financiële vakgebied; opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Het Agium Winter Runcircuit bevat enkele  runevents in de regio Westland, Oostland, Midden-Delfland en Maassluis/Vlaardingen. Tijdens deze wedstrijden worden punten verdiend voor het Agium Winter Runcircuit eindklassement.

Kalender runevents Agium Winter Runcircuit 2017/2018
Waar en wanneer vinden de wedstrijden plaats?

* 21 januari 2018      | Ruitenburg Halve Maassluis         | Maassluis (5, 10, 21,1 km.)
* 24 februari 2018     | Midden Delfland                        | Maasland (10, 21,1 km.)
* 25 maart 2018       | Ruitenburg Halve Westland         | Naaldwijk (5, 10, 21,1 km.)

Het Agium Winter Runcircuit wordt gecoördneerd door Dirk Attema en Ruud Wessels. Meer informatie over de tussenstand, de eindstand en het reglement? Ga naar www.agium.nl/runcircuit

Agium Finance & Control
Agium biedt oplossingen op het gebied van Finance & Control. Wij werken op projectmatige basis waarbij we niet alleen jouw risico’s berekenen, maar deze ook met jou durven te dragen! Dat is precies waar de specialisten van Agium voor staan!

Free Joomla! template by L.THEME