In de Haagse wijk Wateringse Veld vindt op zondag 10 juni 2018 alweer de 8e editie van het hardloopevenement 'het Wateringse Veld Loopfestijn' plaats. Met de 500 meter en 2,5 km en de 5 km en 10 km. Opnieuw dit jaar is de 2,5km wandelen. Vorig jaar waren er meer dan 1100 geregistreerde deelnemers aan het Wateringse Veld Loopfestijn. De jongste was 2,5 jaar en de oudste 78 jaar. Lopers vanuit groot Den Haag en omstreken waren goed vertegenwoordigd.

Net als voorgaande jaren zijn alle afstanden van het Wateringse Veld Loopfestijn een volledig verhard, veilig en verkeersvrij parcours ingericht. Het parcours is voorzien van parcoursposten & parcourscoördinatoren. Het parcours wordt weer uitgezet in de wijk Wateringse Veld, en opnieuw worden de randgemeenten, Rijswijk, Delft en Wateringen aangedaan. Hierdoor kan er tijdens het hardlopen heerlijk genoten worden van de omgeving en de natuur in het Westland. 

De organisatie doneert ook dit jaar een deel van de opbrengt van het Loopfestijn aan een goed doel, namelijk “Het Inloophuis Haaglanden een ontmoetingsplek voor kankerpatiënten. Ook worden de deelnemers bij de voor-inschrijving in de gelegenheid gesteld om aan dit goede doel te doneren.

Registreren voor het Loopfestijn kan nu al op onze website.

www.wateringseveld-loopfestijn.nl en 
Facebook https://www.facebook.com/WateringseveldLoopfestijn

Free Joomla! template by L.THEME