De laatste loodjes

Nog 2 weken en dan is de wedstrijddag, we zijn druk met de laatste loodjes qua organiseren en de meeste van jullie zijn hard in training, nog 2 weken dus genoeg tijd.

Wij hebben bijna alles geregeld zoals een nieuwe finishboog, van sportdrank bij de drankposten tot bananen bij de finish. De prijzen zijn weer geregeld. De indeling voor de sporthal is heroverwogen. Vanuit het Agium runcircuit zijn dit jaar zelfs masseurs geregeld.

Voor de deelnemers geldt lekker blijven trainen en hopen op mooi weer, maar dat zal de pret niet drukken. Een regenachtige editie maakt zo een wedstrijd juist extra stoer. 

O ja voor jullie rest nog 1 ding, denk aan het inschrijven. Dat kan uiteraard via deze site. Als je dat doet voor zondag 10 maart dan krijg je je startnummer thuis, of als deelnemer van het lopersproject kan je deze ophalen bij de brunchtraining op zondag 17 maart.

Als je helaas geblesseerd moet afhaken, kunnen we je inzet altijd gebruiken hetzij als verkeersregelaar, hetzij als hulp bij de inschrijvingen. Zoals bekend is het altijd lastig om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Stuur dan een mail naar organisatie westlandse halve.

 

 Image result for vrijwilliger      Afbeeldingsresultaat voor afbeelding inschrijveninschrijven

Free Joomla! template by L.THEME