Start voorbereiding 2020

We beginnen langzaam maar zeker warm te draaien voor de wedstrijddag van 2020. Binnenkort is weer de eerste vergadering en beginnen vast met het controleren van de website.

Zoals eerder aangegeven zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Per direct zoeken we iemand voor de organisatie van de start en finish locatie. Deze persoon is verantwoordelijk voor het opbouwen en soepel inrichten van de de start en finish. De huidige coördinator gaat ons na afloop van dit seizoen verlaten en het is prettig als iemand nu vast kan meelopen. 

Ook per direct en met spoed zelfs zijn we op zoek naar iemand voor de coördinatie van de wandeltochten. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we daar niemand voor. Het wordt dan ook moeilijk een volwaardige wandeltocht te organiseren in 2020.

Ook de komende jaren komen er enkele vacatures open, om een gezonde doorstroming te houden hopen we enkele enthousiaste vrijwilligers te vinden!

Binnenkort gaat de inschrijving weer open en kijken we of er nog zaken aan het programma veranderd, dus kom regelmatig terug om te kijken of volg ons op de facebookpagina.

 

Free Joomla! template by L.THEME