Westlandse Halve editie 2020

De afgelopen dagen is de mail met de inschrijvingsgegevens voor 2020 verzonden.

Voor wie de mail niet heeft ontvangen, of geen mailadres had opgegeven hieronder de inhoud van de mail.
(N.B. Mail naar de verschillende versies van kpn-mail hebben de mail geweigerd, zoals @kpn @planet @hetnet @freeler , eigenaren van deze adressen hebben de mail dus ook niet ontvangen)

Na een mooie editie van 2019 zijn we toe aan de 23ste editie. Deze vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020. Wij hebben er weer zin in! Sinds kort is de inschrijving geopend; je kan hiervoor terecht op onze webpagina www.ruitenburghalvewestland.nl. We vragen dit jaar om bij inschrijving te betalen met IDeal.

Beloning parcoursrecord

Dit jaar zijn er geen grote wijzigingen doorgevoerd. Het parcours heeft zich vorig jaar bewezen. Wel hebben we afgesproken het parcoursrecord voor de halve marathon opnieuw in te stellen. De oude records stammen uit de oude doos, zowel qua organisatie als parcours.

De te verbeteren tijden zijn:

  • Mannen: 1:10:39 (Christiaan van Beusichem, 2018)
  • Vrouwen: 1:22:50 (Marlies Jongerius, 2019)

Het verbeteren van het parcoursrecord belonen we met €100 (bovenop het prijzengeld).

Sponsors

De hoofdsponsor van ons evenement is al vijf jaar Ruitenburg adviseurs & accountants. Zij motiveren medewerkers en klanten om te sporten en steunen diverse regionale sportverenigingen en -evenementen. Vooral in de hardloopsport kan je Ruitenburg tegenkomen. Zo zijn ze ook hoofdsponsor van de Ruitenburg Halve Maassluis, de Ruitenburg Kadeloop en de Ruitenburg Run Maasdijk. Volg Ruitenburg op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen evenement te missen.

Van der Windt Verpakking is al sinds jaar en dag sponsor van de Westlandse hardloopwedstrijd over 10 kilometer. Sinds 2013 maakt het bedrijf onderdeel uit van Koninklijke Paardekooper Group. De naam van de 10 kilometer is dit jaar daarom gewijzigd naar ‘Koninklijke Paardekooper Group Run’.

Voor de 5 kilometer, de Kidsrun en de wandeltochten is er ruimte voor een nieuwe sponsor. Iets voor jou of je bedrijf? Neem contact op met Hilair en vraag naar de mogelijkheden.

Inschrijving geopend

De inschrijving voor alle loopafstanden is geopend. Ook dit jaar geldt: als je vóór 4 maart inschrijft, staat je voornaam op het startnummer. Het publiek kan je dan persoonlijk aanmoedigen! Schrijf je snel in via onze website www.westlandsehalvemarathon.nl. Bij de inschrijving moet je direct betalen via Ideal.

Als je uiterlijk op 14 maart inschrijft, krijg je je startnummer en eventuele chip thuis gestuurd. Inschrijven kan ook altijd op de dag zelf, maar dan betaal je €3,- (halve marathon) of €2,- (overige afstanden) meer.

Voorbereiding

Ben je nog op zoek naar een leuke trainingsgroep, kijk dan eens op de site van het lopersproject. Zij trainen sinds 6 januari iedere zondagmorgen vanaf SV Verburch in Poeldijk. Onder begeleiding van een ervaren trainer bereid je je voor op een hardloop- of wandelafstand.

Runcircuit

Ook dit jaar maken de verschillende afstanden weer onderdeel uit van het Agium zomercircuit. Het circuit heeft een eigen website waar je de uitslagen kunt bekijken. Er zijn dit jaar twee wedstrijden aan het circuit toegevoegd: de Zier Running Lenteloop in Den Haag en Oostland halve marathon in Pijnacker.

Wandeltochten

Ook wandelaars zijn op 21 maart weer van harte welkom. Wil of kun je niet hardlopen, dan is dit misschien een leuk alternatief. Bekijk de afstanden op onze website.

Ekiden: save the date

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan organiseert Olympus ’70 op zaterdag 3 oktober 2020 een ekiden (marathon in estafettevorm). Hou de website van Olympus ’70 in de gaten voor meer details.

Organisatie

Tot slot: we zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen in het organisatiecomité.

We willen graag een aantal functies opnieuw invullen. Om te voorkomen dat over een aantal jaar het hele comité vervangen moet worden, zien wij heel graag nu alvast nieuwe mensen instromen. Iets voor jou? Spreek op de wedstrijddag gerust iemand van de organisatie aan of neem contact op via de website.

Met sportieve groet,

Free Joomla! template by L.THEME