Nu nog Inschrijven

Gelukkig hebben we in Voorberg schoenen en Podotherapie uit 's-Gravezande een sponsor gevonden voor de 5 kilometer, zodat deze niet meer door het leven gaat als de naamloze 5. Later deze week stellen we Voorberg nog even voor.

In de loop van zondag (1 maart) verzamelen we de startnummers en laten we de startnummers drukken met je voornaam. Dus je hebt nog een paar uur om je in te schrijven. Daarna heb je nog tot en met woensdag 11 maart de tijd om je in te schrijven zodat je je startnummer nog op kan halen bij de brunchtraining van het lopersproject op 15 maart, of dat je het thuis krijgt. Ga hiervoor direct naar de inschrijfpagina https://westlandsehalvemarathon.nl/joomla3/direct-inschrijven of lees de informatie voor je afstand onder het menu programma.

Nieuw dit jaar is dat leerlingen van de Naaldwijkse scholen zich in kunnen schrijven via deze site. https://westlandsehalvemarathon.nl/joomla3/inschrijving-jeugd Dat is makkelijker dan via het briefje op school en scheelt de meesters en juffen werk. Je kan je startnummer dan op halen bij de training op woensdag 18 maart, als je daar aan mee doet of op de wedstrijddag. Zorg dan wel dat je ruim op tijd ( een half uur voor aanvang) aanwezig bent in de sporthal omdat het altijd erg druk is. 

Free Joomla! template by L.THEME