Verzorging

Tijdens de halve marathon en de 10 km zijn er verschillende verzorgingsposten. Na afloop is er voor iedere deelnemer warmhoudfolie, vers fruit en sportdrank.

Startnummers

Het is niet toegestaan startnummers om te vouwen. Enerzijds uit respect voor de sponsoren, anderzijds bevordert een omgevouwen startnummer niet de leesbaarheid voor de tijdsregistratie. Voor uw veiligheid is het verstandig om op de achterkant van het startnummer een noodtelefoon-nummer en eventuele belangrijke medische gegevens te vermelden. U kunt ook gebruik maken van een zogenaamde Sos-coin.

Kleed- en douchegelegenheid

Omkleden, voor en na het lopen, kan in Sporthal De Pijl, Bachlaan 1, Naaldwijk.
Klik hier voor een routebeschrijving en informatie m.b.t. parkeren. Er zijn geen kluisjes aanwezig; laat uw waardevolle spullen daarom thuis. 

Lopersproject Olympus'70

Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Ruitenburg Halve Westland of een van de andere onderdelen, is er het lopersproject van Atletiekvereniging Olympus'70.
Kijk hier voor meer informatie.

NaInschrijven

Het is bij ons altijd mogelijk om op de dag van de loop nog in te schrijven. Inschrijven kan tot maximaal en kwartier voor aanvang van het onderdeel.

Let op het kan dan erg druk zijn dus probeer zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Sinds  2018 kan je bij ons ook met Pin betalen.

Gevonden Voorwerpen

Een trainingsjasje laten hangen of een sleutel verloren? Na afloop van het evenement verzamelen wij alle gevonden voorwerpen die in de zaal en kleedruimtes zijn achtergebleven en bewaren deze één maand. Bent u iets kwijt? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Free Joomla! template by L.THEME