Verzorging

Tijdens de halve marathon en de 10 km zijn er verschillende verzorgingsposten. Na afloop is er voor iedere deelnemer warmhoudfolie, vers fruit en sportdrank.

Startnummers

Het is niet toegestaan startnummers om te vouwen. Enerzijds uit respect voor de sponsoren, anderzijds bevordert een omgevouwen startnummer niet de leesbaarheid voor de tijdsregistratie. Voor uw veiligheid is het verstandig om op de achterkant van het startnummer een noodtelefoon-nummer en eventuele belangrijke medische gegevens te vermelden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een Sos-coin.

Kleed- en douchegelegenheid

Omkleden, voor en na het lopen, kan in Sporthal De Pijl, Bachlaan 1, Naaldwijk. We verzoeken jullie zoveel mogelijk thuis om te kleden! Het is dit jaar niet mogelijk om te douchen na afloop.
Klik hier voor een routebeschrijving en informatie m.b.t. parkeren. Er zijn geen kluisjes aanwezig; laat uw waardevolle spullen daarom thuis. 

Lopersproject Olympus'70

Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Ruitenburg Halve Westland of een van de andere onderdelen, is er het lopersproject van Atletiekvereniging Olympus'70.
Kijk hier voor meer informatie.

NaInschrijven

Let op: Het is dit jaar NIET mogelijk om na in te schrijven.

Startnummers worden NIET thuis bezorgt. We vragen iedereen om zijn startnummer vooraf op te halen

  • Bij de brunchloop van het lopersproject op zondag 20 maart tussen 11:00 en 13:00
  • Op donderdagavond 24 maart bij Olympus 70 tussen 19:00 en 21:00
  • Voor lopers buiten de regio is het mogelijk je startnummer op te halen op zaterdag ochtend in sporthal de pijl vanaf 11:00 uur.

Gevonden Voorwerpen

Een trainingsjasje laten hangen of een sleutel verloren? Na afloop van het evenement verzamelen wij alle gevonden voorwerpen die in de zaal en kleedruimtes zijn achtergebleven en bewaren deze één maand. Bent u iets kwijt? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Free Joomla! template by L.THEME