Bij de verschillende hardloopafstanden van de Ruitenburg Halve Westland wordt sinds 2011  voor de tijdregistratie en uitslagenverwerking gebruik gemaakt van een nieuwe herbruikbare chip van Stichting Atletiek Support (SAW). 
SAW is gelieerd aan Olympus’70 en beheert de diverse activa van deze atletiekvereniging. Bijna 3.000 hardlopers beschikken reeds over deze chip. 

 
Lopers die nog geen chip hebben zijn verplicht eenmalig een chip aan te schaffen. De kosten daarvan zijn  € 3. De chip wordt gebruikt bij alle  wegwedstrijden die door Olympus ’70 georganiseerd worden. Daarnaast gaan steeds meer andere regionale verenigingen gebruik maken van deze chip. Als organisatie zijn we blij dat we de lopers nu de extra service kunnen bieden van een betrouwbare uitslagenlijst.
 
Lopers die de chip niet meer denken te gebruiken, kunnen deze na afloop gebruiken als consumptiebon in sporthal de Pijl. 


Ook voor de Zier Running Kidsrun wordt gebruik gemaakt van chips. Van de deelnemers aan de kidsrun worden de chips na de loop weer ingenomen. De kinderen ontvangen bij het inleveren van de chip een tegoedbon voor een ijsje bij IJssalon LKKR! in Naaldwijk. Voor de jeugd zijn er dus geen extra kosten aan het gebruik van de chip verbonden.
Hoe bevestig je de chip?

Zie dit filmpje op YouTube

 

Free Joomla! template by L.THEME